Notícies

Els tipus de gravamen del cànon sobre la deposició controlada i la incineració de residus municipals per a l'any 2020 són de:

· 47,10 €/ tona: Cànon sobre la deposició controlada de residus municipals. 

· 23,60 €/ tona: Cànon sobre la incineració de residus municipals.

A més, d'acord amb l'Avantprojecte de llei de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic per al 2020, el cost del cànon seguirà augmentant en...

25/11/2019

El consell de direcció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) va aprovar el 28 d'octubre destinar 10 milions d’euros a ajuts destinats a ens locals de Catalunya provinents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a la realització de projectes pilot de compra pública d'innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals.

Consulta la notícia completa al web de l'Agència de Residus de Catalunya

24/02/2017

El consell de direcció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) va aprovar el dimecres 15 de febrer destinar 7,5 milions d’euros a ajuts per a projectes de prevenció i foment del reciclatge i d’economia circular. La novetat d'enguany és que es recupera la línia de subvencions per a la implantació de deixalleries.

Consulta la notícia completa al web de l'Agència de Residus de Catalunya

24/02/2017

Aquest dimecres, 15 de febrer, s'ha formalitzat la signatura del contracte entre el Consell Insular de Menorca i l'empresa Datambient Assessors, S.L. pels treballs de revisió del Pla Director Sectorial per a la Gestió dels Residus No Perillosos de Menorca. 

Consulta la notícia complerta al web del Consell insular de Menorca (CIME)

JLlop Serveis Ambientals ha estat contratat per l'Ajuntament de Vila-Rodona (Alt Camp) per a l'elaboració d'una Diagnosi de la recollida selectiva.

El projecte compta amb el finançament de l'Agència Catalana de Residus, que ha atorgat una subvenció al consitori per fer front a una part de la despesa associada a aquest estudi, d'acord amb la Resolució de concessió de subvencions per a projectes de foment de la recollida sel...

Avui s'ha publicat la RESOLUCIÓ TES/1770/2016, de 8 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a projectes de foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica de residus municipals.

El termini de presentació de sol·licituds és el 30 de setembre de 2016.

01/07/2015

La finalitat principal d’aquesta subvenció és fomentar la prevenció i la preparació per a la reutilització de residus municipals i, per tant, contribuir a assolir una gestió més sostenible i un estalvi de recursos naturals.

 

Per als ens locals:

  • Elaboració de plans locals de prevenció

  • Implantació d’actuacions previstes en plans ja aprovats o a plans a elaborar o adaptar en el marc d’aquesta convocatòria, al voltant de tr...

El 8 de maig de 2015 Jordi Llop va participar a les jornades tècniques sobre residus celebrades a Santiago de Compostela i organitzades per la Xarxa de Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat,amb una ponència sobre els avantatges i desavantatges dels models de recollida porta a porta en nuclis històrics. 

Poden consultar la ponència clicant aquí.

Please reload

Posts Destacats

El consell de direcció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) va aprovar el dimecres 15 de febrer destinar 7,5 milions d’euros a ajuts per a proje...

L'Agència de Residus destina 7,5 milions d'euros el 2017 a projectes de prevenció i foment del reciclatge i d'economia circular

24/02/2017

1/4
Please reload

Posts Recents
Please reload

Arxiu
Please reload

© 2016 per Jordi Llop Perelló

  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean